Tratamente faciale cu Oxigen Jet

Adaugat de in Articole Etichete:, , in data de 9 iunie 2014 0 comentarii

De cate ori nu ai auzit ca viata pe Pamant nu ar exista daca nu ar fi oxigenul? Si chiar asa si este. Mai mult decat atat, in ultima vreme, gratie proprietatilor sale, oxigenul a inceput sa fie utilizat si ca ingredient al tratamentelor faciale. Dar ce presupun mai exact aceste tratamente?
In primul rand trebuie sa stii ca ele se realizeaza cu ajutorul unui aparat ce seamana foarte bine cu un spray. Cu ajutorul lor se pulverizeaza fata cu un amestec lichid imbogatit cu oxigen care hidrateaza instant pielea, facand fata sa para mai neteda si mai fina. In jurul acestor tatamente cu oxigen s-au iscat o multime de discutii privind efectul lor, dar sunt o multime de cazuri care demonstreaza ca tratamentele chiar functioneaza.

Spre deosebire de alte tratamente faciale care implica o multime de etape mai mult sau mai putin placute, inclusiv exfoliere si peeling, tratamentul facial cu oxigen este un proces de lux. Actionand ca o injectie ce improspateaza fata, efectele acestui tratament sunt vizibile instant. Ele nu sunt deloc ieftine, dar chiar merita.

Tratamente cosmetice cu oxigen

Pe langa spray-urile cu oxigen, a aparut si o alta tehnica a tratamentului cu oxigen, dezvoltata de o echipa de experti italieni – infuziile cu oxigen. Aceasta tehnica consta in patrunderea oxigenului in tesuturi, tot pe baza presiunii. Oxigenul are in acest caz un scop dublu. Pe de o parte, regenereaza pielea, iar pe de alta favorizeaza infiltrarea principiilor endocosmetice. Acest tratament poarta numele de Oxy Megastaitie si se desfasoara in 4 etape.
1 – dinamizarea circulatiei gratie unui cap special care executa, prin aspiratie, un masaj al tesutului conjunctiv.
2 – exfolierea pielii, printr-un sistem de dermoabraziune oxigenata, mai putin agresiva decat metoda de exfoliere clasica. Eliberata de celulele moarte, pielea este pregatita sa primeasca pricipiile active.
3 – infiltarea principiilor active prin Oxygen Plus. Esteticianul aplica un ser special, ales in functie de problema ce trebuie tratata (riduri, pigmenti, roseata), pe diferite zone ale fetei. Apoi un aparat special insufla oxigen, element de transport al principiilor active.
4 – masaj si aplicarea unui spray de oxigen pulverizat, o tusa finala a tratamentului.

Beneficiile infuziilor cu oxigen

Furnizeaza oxigenul necesar reinnoirii celulare
Reduce vizibil ridurile
Regenereaza si hidrateaza pielea in profunzime
Reduce petele depigmentate si acneea
Imbunatateste circulatia limfatica

– See more at: http://www.desprespa.ro/SPA/Estetica-faciala-si-corporala/Tratamente-faciale-cu-oxigen#sthash.dR4gdnhJ.dpuf